top of page

MATEN VÅR

FROKOSTEN ER INKLUDERT FOR ALLE VÅRE GJESTER

Vi kjøper inn hel fisk og hele slakt, og vi satser tungt på økologiske produkter. Maten vår skal være kortreist og kunne forsvares fra et etisk synspunkt når det gjelder energiforbruk. Og som kokkene våre sier: -Når det er sånn, er det morsomt å lage mat, da kan vi være stolte av det vi gjør!

2000x1400.jpg

Matsalen et viktig sted

Og selvfølgelig er det som står på bordet avgjørende for trivselen. Velsmakende, sunn og variert mat er en forutsetning for gode samtaler og latter rundt bordene. Vi har god tid, god plass og panoramautsikt til fjellene.

Frokost inkludert for alle

En god og sunn frokost er inkludert for alle våre gjester, enten du bor på sommerhotellet eller vandrerhjemmet. Vi baker vårt egne brød og rundstykker, varmrøyker laksen selv og bruker mest mulig lokale råvarer.
We serve all our guests a good and healthy breakfast
We have our own bakery and bake our good bread and rolls ourselves

Stor matglede

Sommerhotellet vår er full av folk som elsker mat. Først og fremst de kjøkkenansatte, naturligvis, men også veldig mange av de andre medarbeiderne er dedikerte hobbykokker. Og er du interessert i mat eller bare vil ha et tips eller en oppskrift deler våre koker gjerne sine herligheter med deg.

Logo Lofoten summer hotel
bottom of page