top of page

På vinteren er vi folkehøgskole

I slutten av august kommer unge mennesker fra hele Skandinavia og litt også fra resten av verden også, for å gå på Lofoten Folkehøgskole. Skolen er mer enn 120 år gammel holder til på vakre Finneset innerst i Kabelvågs lunne havn. Vi tilbyr kurs innen friluftsliv, klatring, ski, surfing og foto.


Folkehøgskolene har stor tilstedeværelse i Norden og danmark, men er relativt ukjente i resten av verden. Det pedagogiske fokuset er på elevenes motivasjon og personlig utvikling, derfor har skolene ikke eksamen eller gir karakterer. Vi tror at eleven lærer mest i sammahandling og dialog med andre medstudenter


Norges folkehøgskoler og vi ønsker internasjonale studenter velkommen; de tilfører et spennende mangfold på skolen og kan gir oss ny innsikt i hvordan ungdom ser på verden.


Som en del av det pedagogiske opplegget bor elevene på skolen hele døgnet, sammen med medelevene. og spiser alle måltidene sine på skolen.


Vår skole er også flyfri, det vi si at vi ikke benytter fly på skolens turer, men reiser kun lokalt for å bli enda bedre kjent med denne vakre landsdelen. Les mer om vårt skoletilbud her: https://www.lofotenfolkehogskole.no


17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


Logo Lofoten summer hotel
bottom of page