top of page

Egen vedfyrt badstue på brygga

I vår vedfyrte badstue nede på brygga kan du slappe av etter en lang dag med opplevelser og aktiviteter. Kombiner gjerne med et friskt sjøbad. Badstua ligger idyllisk til ved havet inne i Kabelvågs lune havn.Badstue er sundt, og kan sammenlignes med en moderat treningsøkt sier forkningen. Varmen får hjertet til å pumpe ekstra, men først av alt er det avkoblende og sosialt.


Bestill badstua i resepsjonen, beregn ca 1-2 timer fyring for å få den skikkelig varm.

Vær alltid flere hvis dere vil kombinere med sjøbad, sikkerhet er viktig.


Badstua er bygd av elevene ved skolen sammen med vaktmesteren. Legg merke til detaljer og den gamle byggeteknikken som er anvendt.


I game dager var badstua gjerne det reneste huset på gården Den varme saunabadingen sørget for å holde folket friskt og lusene og loppene borte. I saunaen ble også klærne vasket og ulike matsorter ble røyket og tørket. Mang en fødsel fant også sted i badstua.


Artig er det nå at badstua har fått sin renessanse og dukker ofte opp som kreative arkitektoniske kunstverk. Kanskje er det fordi at de unge begynner å finne tilbake til kultur, historie og gamle tradisjoner. De vil gi seg selv mer tid. Dessuten er badstu både en fysisk, spirituell og en fin sosial aktivitet.23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Logo Lofoten summer hotel
bottom of page