Lofoten sommerhotell & Kabelvåg Vandrerhjem

Som vår gjest får du et trivelig overnattingstilbud i rolige omgivelser. Du er i vår målgruppe hvis du vil bo rimelig og prioriterer opplevelser og aktiviteter når du er i Lofoten. Vi setter vår ære i å gi gjestene mer enn de venter, og får mange tilbakemeldinger om at vi lykkes med det. Du er velkommen til å prøve oss!

Lofoten sommerhotell ligger på Finneset i tettstedet Kabelvåg i Lofoten. Du kan reise hit med fly, båt eller bil. Kommer du med bil langs E 10, finner du oss fem kilometer vest for Svolvær. Kjør til du ser den majestetiske Lofotkatedralen, da finner du skilt som viser veien til oss. Lofoten sommerhotell har 18 dobbeltrom med til sammen 36 senger, alle rom med dusj og toalett.

Vi driver også Lofoten Vandrerhjem Kabelvåg med tilsammen 96 sengeplasser. Her leier vi ut 4-sengsrom (dorms), enkeltrom og dobbeltrom til rimelige priser, men du må leve med dusj og toalett på gangen.

Dyr ikke tillatt.

  • Plenumssal m/AV – utstyr, 120 personer
  • Internett på alle rom
  • Grupperom
  • Gymsal
  • Muligheter for sjølhushold
  • Vask/tørk

Når åpner sommerhotellet 2022?

Vi har åpent fra 06. juni til 12. august.

Du kan booke rom på nettet akkurat når det passer deg:

Sommerhotellet

Vandrerhjemmet

På telefonen, +47 474 64 558, treffer du oss mellom klokka 08.00 og klokka 21.00 alle dager.

Nyttige lenker

Destinasjon Lofoten, offisiell turistportal.

Lei en rimelig bil og kom deg rundt i Lofoten, bruktbilutleie.

Lofoten folkehøgskole, mer om vårt skoletilbud- foto og friluftsliv.

Send oss en e-post

Hos oss møter du trivelige ansatte, får et rent rom med ei god seng. Og samme gode frokost til alle uansett om du velger Sommerhotellet eller Vandrerhjemmet.